Ep 201 Kur vrasim me te miren tone…

Miq, jemi ne fazen kur perfundojme intervistat me personat e interesuar te na bashkohen ne programet Coaching Meliden 2022-23 per ILoveHR, Coaching From the Couch dhe Vepro-ACTS 7:7.

Ne kete episod, ju coj ne disa fenomene qe perseriten ne nje raport per shembull, ne tete individe nga dhjete qe intervistoj.

Ato qe une sugjeroj mos te mendohen dhe thuhen kurre! Po, kurre sepse demin dhe shkaterrimin i ke te siguruara nese i ben!

Degjojeni dhe nese mendoni qe i duhet edhe dikujt tjeter qe po mendon seriozisht te beje nje levizje ne karriere, eshte dhene falas, sigurisht. Por bazohet ne cfare une mendoj po pengon shume te rinj te realizohen ne treg duke ndertuar ‘shtepine e tyre tokesore te karrierres’ne baza te levishme, dhe jo ne themele te forta si ne shkemb.

Uroj te ndihmoje dike qe ka aspirata te ece,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login