Ep 203 Pse CEO-t duhet te quhen VIP-a?

Ose me mire, sot ankohen te gjithe se nuk gjenden punonjes, ne cdo industri, e ne cdo sektor, kryesisht, vete CEO-t, apo pronaret.
Mendimi im, shihni cfare mendimi ka ky drejtues per punonjesit, me sakte:

Si e sheh punonjesin, si kosto apo si investim?
Sa po ia del te kaperxeje te mbrapshtat 2019-2020 dhe te fillojne te investojne te kontribuesit me te medhenj ne kompani? (pra t’i japin fund “freeze” ne trajnime, ri-konsiderim kompensimi apo ngritje ne detyra)
Sa po investon te drejtues apo influencues te punonjesve (Burime Njerezore), drejtperdrejte? Me programe afatgjata, hands-on edhe CEO vete?
Jane keta CEO qe jane dhe duhen trajtuar si Pasuri kombetare ose si Njerez Shume te Rendesishem qe biznesi mos te vuaje per punonjes ne nje vend ku nje ne tre banore ne moshe pune, eshte papune!

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login