Ep 219 – Pamje e plote: Kapela e EMI-CC Club

Dhe nese keni menduar qe keni pare mjaftueshem nga Kapelat tona, ketu keni permbajtjen e plote!

Te nje eventi ku Klubi EMI-CC merr drejtimin duke pare interes vetiak, specifik nga perfshirja. Edhe nese kane qene ne programe te kaluara. Pikerisht sepse kane qene ne programe nga ku jane certifikuar, e dijne rendesine e te qendruarit ne rrjetet e duhura profesionale e personale.

Uroj te jete kjo dicka qe po e konsideroni seriozisht, te futurit ne rrjete qe ju japin, ju pasurojne, ju mbajne pergjegjes per zhvillimin tuaj dhe te idese apo karrieres a biznesit tuaj. Kur pothuajse askush verdalle jush nuk e ben kete.

Mendoj dhe ua sugjeroj qe ky eshte nje nga klubet praktike ku sa me shume jep e merr aq me shume pasurohesh.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login