Ep 221 Kur do te ecesh, ecen! Kur nuk do, gjithe bota kunder teje!

Parimi DO/DI

Kush di dhe do, shkruani sa dhe si ju ndihmon:-)

Eshte nje nga parimet e mia qe me ndihmon ne perzgjedhjen e cdo partneriteti, kolege, punonjes, tregje, produkte, etj.

Uroj tá shihni qarte sa ndihmes eshte si parim qe zbatohet cdo dite, duke u bere gjithmone e me perzgjedhes per njerez e kompani me ‘te njejten vale’ veprimi e mendimi.

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X