Ep 222 Libri “Planifiko M’eliden” dhe drejtuesit e Raftit Magjik

Ne nje live nga Instagram me drejtuesit e Raftit Magjik, nje nga librarite nga ku shitet libri.

Ishte interesant takimi me ta, kur kolegja Agustela po vendoste partneritetin. Se cfare u tha e cfare u be aty :-), e keni ne biseden e gjate me ta, live nga instagrami i tyre.

Uroj tju ndihmoje,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X