Ep 223 Gabimet e dikujt qe po nderton biznesin e vet.

Jane 7 prej tyre kete rradhe dhe ndaj raste nga praktika me miqte-kliente

Komentet dhe idete tuaja te mirepritura, pyetjet ne inbox, faleminderit

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X