Ep 224 Korsia e trete: Nene Tereza, Eglent Bici dhe une

Mbi:

Sa pasurohemi kur japim.

Sa na ka mesuar Nene Tereza.

Sa e vertete eshte “cfare JAP eshte e IMJA, cfare marr eshte e dikujt tjeter” (E.Bici)

Sa e vertete eshte qe ajo qe jep mbetet (A. Kosova)

Uroj tju frymezoje sa edhe mua 🙂

Miqesisht,

E

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login