Ep 225 Kur na vjen keq per veten…

Dhe, sa shume e demtojme jeten dhe karrieren.

Dhe, si mund t’a shbejme kete ves.

Dhe, si te dallojme vete-viktimat te stafi.

Po te femijte apo familjaret?

Keto dhe shume te tjera te ky episod

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login