Ep 226 Bosh emocionalisht? Efekti ne pune

Kur flasim per nje boshllek emocional, kushdo qe me njeh do te me thote: Po c’ne ti me kete teme o Lida?

Degjojeni dhe me thoni, nese pyetje, e dini ku me gjeni 🙂

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X