Ep 240 Kur 91% i thone po nje Coach-i

EMI-CC, ne faqen e FB dhe ne Klubin ekskluziv te mbyllur tonin, kemi zhvilluar nje pyetsor me thjesht Po/Jo. Pyetja ishte:"A keni nevojë për një konsulent/trajner për të arritur sukses në karrierën/biznesin tuaj?"
91% e të intervistuarve thanë PO. 
Kjo mund tju ktheje pergjigje edhe atyre te sapo njohurve te mite, qe kur prezantohem si "Executive Coach", me hedhin nje shikim si per te thene: Dhe me cfare e nxjerr buken e gojes? :-)
Po keshtu, kjo gjetje shpjegon edhe pse shumica e gjenerates millenials dhe asaj Z, vijne dhe kerkojne te behen Coach. Sepse kane pare trendin e shperthimit te sektorit te vete zhvillimit, apo specifikisht te asaj pjese, atij niche qe quhet, content creators- krijuesit e permbajtjeve/vlerave.

Ne, në https://emi-cc.com/en/services-en/ ju ofrojmë këtë shërbim!
Kjo video nuk ka asnjë përmbajtje të sponsorizuar, ajo përmban gjetjen e sondazhit të bërë përmes Facebook, një intervistë e Elida Motro nga një gazetare dhe tre përgjigje audio nga tre kalimtare te zakonshem ndaj pyetjes se sondazhit: "A keni nevojë për një konsulent/trajner për të arritur sukses në karrierën/biznesin tuaj?"
Mund të gjeni më shumë rreth nesh në
IG https://www.instagram.com/elida_motro?igsh=bGR6ZjR1bGZuMzN2
FB https://www.facebook.com/elida.motro
https://www.facebook.com/EMIChC
Mjeti ynë është PTTP (Programi i Trajnimit per Tregun e Punes) dhe vjen në tre programe:
Home
Pyetja jonë është edhe për ju: "A keni nevojë për një konsulent/trajner për të arritur sukses në karrierën/biznesin tuaj?" Mund të më dërgoni në DM në adresat e mësipërme dhe unë do të sigurohem që t'ju lidh me grupet tona ekskluzive në FB. Koha që ju duhet për ta bërë këtë do të ndihmojë vetëm mentalitetin tuaj drejt arritjes së suksesit tuaj, thjesht duke u përzier me rrjetet me të njëjtën mendje. Mos harroni të abonoheni edhe te kanali youtube këtu www.youtube.com/@UCizzlprb3h3fyVdk5trtFVA dhe klikoni ikonën e njoftimit në mënyrë që të mos humbni asnjë episod të ardhshëm, sidomos livestreams tonat. Kete vit nga youtube do mund te mesoni ne masterklasat qe do jepen direkt Faleminderit, Miqesisht, Elida dhe ekipi
More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login