Ep #73 Viti 2020, na tremb? Që tani të bëjmë cfarë?

Ne qender te Tiranes, te sheshi, u ngriten kater shifra te stermedha, te mbushura me drita, me forme te tille qe te apasionuarit pas udhetimeve, gjejne ne mes te kryqyteteve dhe qyteteve: I LOVE 2020!

Ishte shume bukur, dhe qe tani sheh njerez qe fillojne te mesohen qe po vjen nje vit i ri edhe kur ka akoma rreth dhjetera dite qe te vije.

Po provo te flasesh me shume njerez te biznesit, dhe do dallosh dy kategori, ata qe kane planifikuar dhe vazhdojne te planifikojne (dhe t’a sjellin gjithe planifikimin perpara Perendise per aprovim a bekim) dhe ata qe duke iu trembur planifikimit, ne fakt po bejne nje keq-planifikim te sa duan te kene apo arrijne ne 2020.

Ne, te EMI-CC hyjme ne kategorine e pare, do me thene, stafi dhe klientet. Mendimet sesi ne e konceptojme dhe sfidat qe kemi e zgjidhjet qe propozojme vijne ne nje videocast njezet e ca minutesh.

Uroj tju pelqejne idete dhe te na shkruani edhe tuajat,

Me grupet skicojme draftin e pare ne 21 dhjetor, ne takimin e VEPRO ACT dhe celebrojme ardhjen e 2020 se bashku dhe finalizojme planin e 17-18 janar, na u bashkoni nese deshironi te beni ndryshimin pozitiv ne karriere e jete gjate 2020! Ju doni ndryshimin, ne dime sesi, me hapine pare planifikimin e 2020-2030 :-)!

Shijojeni intervisten me gazetaren e talentuar Enola,

Ju mirepresim!

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login

X