Ep #92 Kujt i bën mirë kjo kohë e keqe? Pjesa 2

… (vazhdim nga ep #91)…

Ne fakt sapo kam pershkruar nje sipermarres te vogel, te mesem apo te madh ne tregun e punes.

Dike qe  eshte ne cdo kohe pergjegjes per rrogen e vet, per te ardhuart e veta.

Jane kjo kategori njerezish qe keto “kohe te keqia” , jane pak a shume ne ujrat e tyre. Atyre vazhdimisht ju duhet te dalin me strategji te reja per te krijuar vlere per njerezit prane tyre. Jane ata qe adoptohen ne cdo situate dhe vetem mesojne nga kohet e frikshme, dhe pershtaten, dhe pershtaten dhe ia dalin te krijojne vlere dhe te jene me te forte e te suksesshem.

Nuk kane kohe te ankohen.

Nuk dine te merren me thashetheme apo te perhapin panic. Ne me te shumten e rasteve, jane te paafte te flasin neper studjo televizive per “te drejtat e tyre  te shkeluara apo te mos konsideruara nga shteti”

Jo, ata jane te hapur ndaj cdo ndryshimi, per sa kohe ju lihet hapsira te krijojne vlere.

Doni t’i njihni kush jane: shihni sot sherbimet qe po bejne ecje si rrakete ne sherbimin ndaj klienteve te mbyllur ne shtepi. Gjithe sherbimet qe para 3-4 javesh as qe diheshin qe eksistonin, ose ishin ne cdo vend tjeter te Europes, brenda nates u ri organizauan, ri grupuan stafet, bene partneritete te drejtperdrejta me furnizuesit dhe ngriten njekohesisht nivelin e sherbimit ne stade te reja, duke pasur parasysh arritjen e nivelit te larte ‘make or break’ pra ose jep sherbimin me te mire te mundshem dhe kesisoj krojon nje vlere dhe aftesi paguese per ty si biznes ose, je menjehere jashte xhiros se tregut.

Miq, jane kohe te keqia per shume persona, dhe eshte e detyrushme per ne si shoqeri te zgjatim doren dhenese ndaj atyre qe jane me ne nevoje, te pafemije afer, ne moshe te madhe, me semundje kronike dhe sidomos atyre qe po vuajne nen Covid19. Por jane keta sipermarres qe po mbajne nje barre te madhe per ekonomine tone duke ofruar vlere sherbimesh e produktesh dhe njekohesisht duke krijuar mjedisn per nje rritje te fuqise blerese  te popullates nen krize.

Punoj me keta sipermarres, dhe jam e bekuar qe shoh shume prej tyre, qe nuk paten kohe te fillonin ankimimin dhe trokitjen ne dere te qeverise per ndihma per stafine  tyre. Sic ka edhe te tjere, qe te mesuar me zonen e rehatit ne biznesin e tyre, leshuan armet dhe leshuan ne rruge te madhe nje staf shume te pergatitur.

Ne javet e kaluara edhe ne si biznes, te gjendur ne zonen tone te pershtatjes se perhereshme me nevojat qe na nxjerr tregu per vetepermiresim, per sherbime te reja, kemi qene fuqishem ne trajnim te ketyre drejtuesve te bizneseve me ne ze (ose ne rritje te rrufeshme) te Shqiperise per te naviguar se bashku drejt qellimit te perbashket “te dalim me nje biznes me te mire pas kesaj kohe te keqe”!

Po ju ve disa deshmi pas nje prej trajnimeve, dhe tju ftoj qe te beheni pjese thjesht duke klikuar mbi https://emi-cc.com/en/interview-with-emi-cc-staff/

Nga ky rregjistrim dilni vetem me fitim, do te merrni nje sesion intervistimi falas dhe nese ne shohim qe jeni nga zona e sipermarrjes, mund te na bashkoheni per programet tona trajnuese per rritjen e efektivitetit te karrieres suaj  sidomos ne keto kohe e kushte karantine.

Per shume mund te jene te keqia por per ne jane kohe normale pune ku ndersa duam te japim me te miren tone per te shtuar vlere te ju, ngreme edhe biznesin tone ne nje shkalle me te larte sherbimi ndaj jush, duke plotesuar sa me mire nevojat tuaja,

Ju pres,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login