Ep #94 Sa po na Dëmton në Karrierë Koronavirusi?

Ne serite e kaluara te podcasteve, folem per cfare po na vjen prej karantines, dhe specifikisht kush jane ata qe po ia dalin mbare dhe mesime qe mund te marim prej tyre.

Ne kete podcast ndaj me ju cfare po ndodh pas nje kohe kaq te gjate ne kete distancim social ne bizneset qe po dalin te suksesshem, bazuar mbi pervojen e ketyre diteve.

Theksin ne punen tone tani e kemi vene ne evitimin e efekteve negative te ngarkeses te pazakonte emocionale mbi stafet e larta qe punojne drejtperdrejte me CEOt apo pronaret-administratore. Nuk eshte e lehte sidomos duke pasur parasysh punen ne distance qe per shume prinder-staf i larte, eshte e ndare mes prinderimit (ndihma ndaj shkollimit ne distance te femijeve) dhe detyrave profesionale te mbi ngarkuara.

Nese mendoni qe ndihmon dike, cojani si link,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login