Ep #42 Why Join Our “ACT on Your Career Program”?

This episode brings a quick and thorough view behind the scenes of our advanced training program, VEPRO-ACT on your career. A short overview of one of the Successful Saturdays and four interviews with Elida Motro-Iljazi, the coach and three participants, Stela Sallaku, Eraldi Bregova, and Xhonsila Hoxha.
For more: http://emi-cc.com/
Subscribe to ”
EMI – Coaching and Consulting” on YouTube Channel for the latest how to best perform in the work market and develop your career
Other podcasts here http://emi-cc.com/category/podcast/
For more content from the click: http://emi-cc.com/services/
Like EMI – Coaching and Consulting on Facebook: https://www.facebook.com/EMIChC
Follow on Instagram HERE: emi_coaching_and_consulting

Ky episod sjell një pamje të shpejtë dhe të plotë prapa skenave të programit tonë të avancuar të trajnimit, VEPRO-ACT në karrierën tuaj.
Një pasqyrë e shkurtër dhe e plotë e një të Shtune të Suksesshme (si pjese e trajnimit) dhe katër intervista me Elida Motro Iljazi, trajnerja dhe tre pjesëmarrës në trajnim, Stela Sallaku, Eraldi Bregova dhe Xhonsila Hoxha.
Për më shumë: http://emi-cc.com/
Abonohuni në “EMI – Coaching dhe Consulting “në YouTube Channel për më të fundit se si të performoni më mirë në tregun e punës dhe të zhvilloni karrierën tuaj
Të tjera podkaste këtu: http://emi-cc.com/category/podcast/ :
Për më shumë përmbajtje nga klikoni: http://emi-cc.com/services/
Bëni Like faqes “EMI – Coaching dhe Consulting” në Facebook: https://www.facebook.com/EMIChC
Ndiqni në Instagram KETU: emi_coaching_and_consulting

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login