Ep #44 Kur Rroga nuk Del – Familja Problem? pj 2


This new generation, has the inability or unpreparedness to be able to buy a home or even rent a house and live on their own?
After the anonymous questionnaire “Better to rent or take a mortgage”? this time we look at the factors within us that affect them:
(a) Parenting.
(b) The Money Culture
Living in a culture where parenting often means: “give all you have to make the life of your youngsters better, without asking anything back”, we make room for mistakes that translate into the constant inability of our youth to deal on their own.
Some changes have to be made, at least the suggestions we have are in the podcast, as part two of #43.
Follow the second part.
More on www.emi-cc.com/services
amicably,
Elida
Ky gjeneratë e re, ka paaftësinë ose papërgjegjshmërinë që të jetë në gjendje të blejë një shtëpi me kredi ose të marrë me qira një shtëpi dhe të jetojë më vete?
Pas pyetësorit anonim “Më e mirë të marrësh shtepi me qira apo kredi te blesh për”? këtë herë ne shohim faktorët brenda nesh që i prekin keta te rinj:
(a) PRinderimi.
(b) Kultura e Parave
Duke jetuar në një kulturë ku prindërimi shpesh nënkupton: “Jepni gjithçka që ju duhet të bëni më mirë jetën e të femijeve tuaj, pa kërkuar asgjë mbrapa”, krijohet hapësira ​​për gabime që përkthehen në paaftësinë e vazhdueshme të te rinjve tane për tia dale vete.
Duhet të bëhen disa ndryshime, së paku sugjerimet që kemi janë në podcast, si pjesë e dytë e # 43.
Ndiqni pjesën e dytë.
Me shume ne www.emi-cc.com/services
Na ndiqni ne facebook: EMI- Coaching and Consulting
Na ndiqni ne Instagram: EMI- Coaching and Consulting

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login