Fondacioni Lidia-pervoje qe me shenjoi per jete? Ep #111

Para disa muajsh mora nje kerkese nga nje mik i vjeter, mesues ne profesion, por po kaq i talentuar ne hoby-in e tij qe e ka kthyer ne nje profesion te dyte: mes te tjerave berjen e dokumentareve tematike. Besoj nga Fondacioni Kristian Lidia ishte porositur te bente nje permbledhje per punen qe ky fondacion vazhdon ben qe nga 1997-a ne zonen e jugut te Shqiperise dhe specifikisht ne zonen e Sarandes.

Te flisja per pervojen time te Fondacioni Lidia, nje kenaqesi e jashtezakoshme sepse kam prej andej mesime dhe pjese jete te jetuar me shume vertetesi dhe sfida njekohesisht. Sjell ne kete episod intervisten time te plote ndersa dokumentarin e plote e sjell episodin tjeter.

Ju uroj te ndani mendimet tuaja persa i takon pervojave tuaja te kaluara ku me plot gojen te thoni-ajo pervoje me shenjoi per jete! Kete mund te them une me bindje .

Degjim e shikim te kendshem,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login