Pse duhet te fillosh coaching menjehere? Ep #110 Diary of CoronaTimes, Week 22, 16 August 2020

Ja disa arsye pse duhet te fillojme te investojme ne veten tone nese duam te arrijme nje ndryshim pozitiv te jetes sone duke rregulluar njehere e mire trajektoren e karrieres sone. Fjale te medha? Jo! Nevoja eshte e madhe per tu ulur me nje coach dhe te vesh para vetes deshirat e tua dhe te ri-perkufizosh rrugen si te arrish suksesin tend. Ne jemi ketu, me deshiren tone te bejme realitet deshirat profesionale tuajat. Regjistrohuni ne https://emi-cc.com/en/interview-with-emi-cc-staff/ qe ne kemi hapur gjate periudhes se pandemise. Uroj te shihemi ne programet tona, Miqesisht, Elida

 

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login