Quiz 18-9 Pune ne shtet apo pune per vete?

Pyetesor, ku jam me mire, ne shtet apo ne punen time?
Eshte shume interesante sa mendime ndahen privatisht, ne inbox, ose ne kafene (dhe me mungese kurajoje per ndarje publike, te pakten ne keto forume qe jane qartesisht profesioniste dhe aspak politike) kur pesha e vendimeve te dikujt (qeveria ne kete rast) ndikon drejtperdrejt jetet tona!

Create your own user feedback survey
Bazuar pas nje diskutimi ne facebook, pas podcast 11, ku kish shume mendime te ndryshme per qendrimin ndaj punes ne shtet apo punes private, ja ky pyetsor me tri pyetje te thjeshta. Si nje metode me e sakte, me shifra te hedhura plotesisht anonomisht, mendimet e kujdo qe e sheh me interes si teme jane te mirepritura, faleminderit paraprakisht!

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login