Ep #80 Rregulli me i Arte si Gjysma e Punes

Si thote populli: Fillimi i Mbare = Gjysma e Punes!

Mikeshe apo mike, si po e fillon kete vit? A e ke marre seriozisht aq sa te caktosh per shembull “cfare nuk do te bej qe bera ne 2019′?

A e ke marre veten aq seriozisht sa te ulesh dhe te thuash ‘nese dua rezultate te tjera, do duhet te bej plane te tjera”. Me plane te vjetra, si zor te arrish te realizosh objektiva te reja.

Ne kete re-air podcast, keni mundesine, me nje laps e leter ne dore, duke i bere ‘pause’, te dilni me nje plan te mirefillte dhe praktik per vitin e saponisur.

Na u bashkoni nese mendoni qe doni nje shtyse profesionale ne kete drejtim, gjeni me shume ne faqen tone, por ne parim ne takohemi ne grupe me te njejten mendesi suksesi, nje here ne muaj, dhe percaktojme hapat konkrete drejt realizimit te planeve. Po hapi i pare, fillimi i mbare, qe ne fakt, populli yne i mencur thote eshte e barabarte me gjysmen e punes se bere 🙂

Ju mirepresim, grupet po mbushen, kontaktoni ne 0692040330,

miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login