Ep #81 Hajde te punojme se bashku…

Miredita nga nje Tirane e bukur ne shi!

E di shume nuk do te donin te kishin kete mot, me kaq lageshtire dhe rrjedhimisht shume trafik.

Ndofta disa edhe nuk e pelqejne shume, dhe kjo dite i ben te ndihen jo shume ne humor, melankolike, dhe (per sa kohe ne merremi me tregun e punes) jo produktive.

Une ndoshta bej perjashtim? Eshte dite e zakonshme, e bukur dhe e ngarkuar gjithashtu. Ndofta qe po bie shi dhe rruget marrin nje shkelqim pastertie qe jo shpesh e sheh kur ka pluhur, nuk e di…

Por tema qe une ndaj ne kete podcast, eshte te flasim si organizohemi per kete vit qe sapo nisi, dhe sjell cfare te reje ne kemi vene perpara per vitin e ri te saponisur? Po, kush e ka ndjekur Ep #80, e kupton pse po them , po ia kemi vene emrin ketij viti “Wellness 2020” dhe spjegon arsyen ne kete podcast te incuzuar pjeserisht ne nje dite me shi dhe pjeserisht me nje mbulim te aktivitetit tone vjetor, “Certifikimin” e vitit te kaluar.

Uroj t’a pelqeni, sepse aty flasim edhe per nje program te ri qe nisim,

Miqesisht,

Elida

More To Explore

Are you ready to start?

take a quick survey to see which of our programs is right for you

Copyright © 2011–2020 EMI-CC Coaching and Consulting. All Rights Reserved.

Login